Helu helu hale kūʻai o US: 19907 E Walnut Dr S ste A, City of Industry, CA 91789
nūhou

Nūhou

Ke ʻimi nei i nā ʻokoʻa ma waena o ka pale hōʻike LED o loko a me waho

I ka honua o nā hōʻailona kikohoʻe, e noho aliʻi ana nā hōʻike LED, e hāʻawi ana i nā hiʻohiʻona ikaika e hopu i ka nānā ʻana i nā ʻano hoʻonohonoho like ʻole.Eia naʻe, ʻaʻole i hana like nā hōʻike LED āpau.Hāʻawi nā hōʻike LED i loko a me waho i nā kumu kūʻokoʻa a hele mai me nā hiʻohiʻona kūʻokoʻa i hoʻohālikelike ʻia i ko lākou kaiapuni kikoʻī.E ʻimi kākou i nā ʻokoʻa ma waena o kēia mau ʻano hōʻike ʻelua e hoʻomaopopo maikaʻi i kā lākou mau hana.

1621844786389661

Palekana Kaiapuni:

  • Hōʻike LED wahopaleua hoʻolālā ʻia e kū i nā kūlana ʻino e like me ka ua, ka hau, a me nā mahana wela loa.Hāʻawi lākou i nā pahu paʻa me ka weatherproofing e pale i nā ʻāpana o loko.
  • Hōʻike LED i lokopale, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ʻaʻole i ʻike ʻia i ia mau mea a no laila ʻaʻole koi i ka pae like o ka weatherproofing.Hoʻokomo pinepine ʻia lākou i loko o nā pā māmā i hoʻopaʻa ʻia no nā hoʻonohonoho o loko.

Ka mālamalama a me ka ʻike:

  • Hōʻike LED wahopalepono e hakakā i nā pae kukui ambient kiʻekiʻe e mālama i ka ʻike, ʻoi aku ka nui i nā hola o ke ao.No laila, ʻoi aku ka mālamalama o lākou ma mua o nā hōʻike o loko a hoʻohana pinepine i nā ʻenehana e like me nā LED kukui kiʻekiʻe a me nā uhi anti-glare.
  • Hōʻike LED i lokopalehana i loko o nā wahi kukui i hoʻomalu ʻia kahi haʻahaʻa o nā kukui ambient.No laila, ʻoi aku ka liʻiliʻi o lākou i ka hoʻohālikelike ʻia me nā hōʻike waho, e hāʻawi ana i ka ʻike maikaʻi loa me ka ʻole o ka hōʻeha ʻana i ka poʻe nānā i nā hoʻonohonoho o loko.

Pitch Pitch and Resolution:

  • Hōʻike LED wahopaleʻoi aku ka nui o ka pixel pitch (hoʻonā haʻahaʻa) i hoʻohālikelike ʻia me nā hōʻike i loko.ʻO kēia no ka mea ʻike pinepine ʻia nā pale waho mai kahi mamao aku, e ʻae ana i ka pitch pixel nui me ka ʻole o ka kaumaha ʻana i ka maikaʻi o ke kiʻi.
  • Hōʻike LED i lokopalee koi i ka hoʻonā kiʻekiʻe e hoʻopuka i nā hiʻohiʻona kikoʻī a kikoʻī, ʻoiai ke nānā pinepine ʻia lākou mai kahi kokoke.No laila, hōʻike lākou i ka pitch pixel liʻiliʻi, e hopena i ka nui o ka pixel kiʻekiʻe a hoʻomaikaʻi i ka mālamalama kiʻi.

Hoʻoikaika ikaika:

  • Hōʻike LED wahopalee hoʻopau i ka mana ma muli o ko lākou mau kiʻekiʻe o ka mālamalama a me ka pono e hakakā i nā kūlana kukui waho.Pono lākou i nā ʻōnaehana hoʻoluʻu ikaika e mālama i ka hana maikaʻi loa, e hāʻawi ana i ka hoʻonui ʻana i ka ikehu.
  • Hōʻike LED i lokopalehana i loko o nā kaiapuni i hoʻomalu ʻia me nā haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa, e koi ana i ka mana liʻiliʻi e mālama i ka hana.Hoʻolālā ʻia lākou e ʻoi aku ka ikaika o ka ikehu, e hāʻawi ana i ka hoʻemi ʻana i nā kumukūʻai hana i loko o nā hoʻonohonoho i loko.

Manaʻo maʻiʻo:

  • Hōʻike LED wahopalehōʻike pinepine i nā ʻike ikaika i hoʻopaʻa ʻia no ka nānā wikiwiki ʻana, e like me nā hoʻolaha, nā hoʻolaha, a me nā hoʻolaha hanana.Hoʻonohonoho mua lākou i ka ʻokoʻa kiʻekiʻe a me nā hiʻohiʻona wiwo ʻole e hopu i ka nānā ʻana ma waena o nā mea hoʻowalewale waho.
  • Hōʻike LED i lokopalehoʻolako i nā ʻano mea like ʻole, me nā hōʻikeʻike, nā wikiō, a me nā hōʻike pili.Hāʻawi lākou i ka pololei kala a me ka hana grayscale, kūpono no ka hōʻike ʻana i nā kikoʻī kikoʻī me nā nuances maʻalahi.

Ka hopena: ʻOiai e hōʻike ana nā LED i loko a me wahopalelawelawe i ke kumu o ka hoʻopuka ʻana i nā ʻike ʻike hoihoi, ko lākou ʻokoʻa i ka hoʻolālā, hana, a me ka hana i kūpono iā lākou no nā kaiapuni a me nā noi.He mea koʻikoʻi ka hoʻomaopopo ʻana i kēia mau ʻokoʻa no ke koho ʻana i ke ʻano kūpono o ka hōʻike LED e hoʻokō i nā pono kikoʻī a hoʻonui i ka hopena i nā ʻano hoʻonohonoho.

 


Ka manawa hoʻouna: Mei-13-2024