Адреса на складиште во САД: 19907 E Walnut Dr S ste A, City ofindustry, CA 91789
Вести

Вести

Најдобрите 10 добавувачи на LED дисплеј во Мексико

Дали барате добавувачи на LED дисплеј од Мексико?
Ако е така, дојдовте на вистинското место.LED дисплеите станаа важен дел од модерното рекламирање и комуникација, а наоѓањето на вистинскиот добавувач е од клучно значење за да се обезбеди квалитетот и доверливоста на LED дисплеите.
Кога станува збор за LED дисплеи, има неколку типови што треба да се земат предвид, вклучувајќи внатрешни LED дисплеи и надворешни LED дисплеи.Внатрешните LED дисплеи вообичаено се користат за рекламирање, прикажување информации и за забава во внатрешни средини како што се трговски центри, аеродроми, корпоративни згради итн. Надворешните LED екрани, од друга страна, се дизајнирани да издржат сурови временски услови и се идеални за на отворено рекламирање, спортски настани и јавни собири.
Постојат бројни добавувачи на LED дисплеи во Мексико, кои нудат широк спектар на производи за задоволување на различните потреби на бизнисите и организациите.Без разлика дали барате LED видео ѕид со висока резолуција за корпоративен настан или голем надворешен LED екран за јавна рекламна кампања, добавувачите во Мексико можат да ги исполнат вашите специфични барања.
При изборот на добавувач на LED дисплеи во Мексико, важно е да се земат предвид факторите како што се квалитетот на производот, цената, поддршката по продажбата и досието на добавувачот за успешно инсталирање на LED дисплеи.Дополнително, можеби ќе сакате да барате добавувач кој нуди опции за прилагодување за да се осигура дека LED дисплејот ги исполнува вашите точни спецификации.
Ако ви требаат LED дисплеи во Мексико, постојат реномирани добавувачи кои можат да ви обезбедат висококвалитетни LED дисплеи за внатрешни и надворешни работи, LED видео ѕидови и други сродни производи.Со избирање на вистинскиот добавувач, можете да ги подобрите вашите напори за рекламирање и комуникација со сигурни и визуелно зачудувачки решенија за LED дисплеј.
Следното е список на најдобрите 10 добавувачи на LED екрани во Мексико

1.Monterrey LED дисплеј Добавувач: Pantallas LED

图片 1

Адреса: Монтереј, Нуево Леон / Calle Vasconcelos 150 Ote.M202 полковник дел Вале.Сектор Фатима.Сан Педро Гарза Гарсија, Нуево Леон, Мексико.
Главни производи: LED видео ѕид за изнајмување во затворен простор, LED дисплеј за изнајмување на отворено, мобилен LED екран
Веб-страница: pantalalled.com.mx
Кажете: +52 (81) 21400660
Email: ventas@ledscreens.com.mx
Pantallas LED е компанија специјализирана за создавање, производство и промоција на екрани за мобилни телефони, LED дисплеи и проекти за LED осветлување.Тие користат LED осветлување и екрани за да ги оживеат иновативните концепти. Pantallas LED е посветена на производство на еколошки, штедливи, мултифункционални и зелени производи.
Основана во 2006 година, компанијата доживеа брза експанзија преку нејзината широка употреба на LED дисплеи и мобилни екрани во рекламната индустрија.Pantallas LED дава приоритет на извонредноста и посветеноста во своите деловни практики, секогаш придржувајќи се до вредностите на интегритет и почит.Компанијата е посветена на партнерство со своите клиенти и постигнување одржлив раст.

2.Nuevo León LED екран добавувач: RGB Tronics

б

Адреса: Rodrigo Zuriaga 3206, Jose Mariano Salas Hidalgo, Monterrey, NL, CP 64290
Главни производи: Фиксно рекламирање LED дисплеј / изнајмување LED екран
Веб-страница: https://rgbtronics.com.mx/
Кажете: +52 (81) 2902 3006
Email: info@rgbtronics.com.mx
RGB Tronics е реномирана компанија која обезбедува врвна технологија и економични гигантски LED дисплеи на пазарот.Нивната главна дејност е давање под закуп и продажба на различни LED рекламни дисплеи.RGB Tronics гарантира дека неговите производи ги задоволуваат високите стандарди за квалитет и ја обезбедува нивната сигурност.
Со повеќе од една деценија експертиза во креирање електронски решенија за големи внатрешни и надворешни ѕидови, мобилни екрани и фиксни екрани за рекламирање, компанијата носи иновации на пазарот секој месец со ексклузивна и значајна промотивна содржина на гигантски LED дисплеи и атрактивност.

3.San Luis Potosí LED видео ѕид добавувач: SAP LED

в

Адреса: García Diego 454, De Tequisquiapan, 78250 San Luis Potosí, SLP
Главни производи: Фиксен LED дисплеј / Внатрешни и надворешни LED дисплеи
Веб-страница: www.sapled.mx
Кажете: +524442100824
Email: contacto@sapled.mx
SAP LED е компанија специјализирана за производство на гигантски, фиксни и мобилни производи со LED екран, обезбедувајќи основни решенија за бизниси, саеми, изложби, места за богослужба и разни други индустрии.
SAP LED гарантира дека секоја технологија на LED дисплеј е опремена со постојана залиха на резервни делови и делови за да се спречат технички проблеми.Нивниот тим од професионалци се обучени во индустријата и обезбедуваат стручна поддршка.Покрај тоа, SAP LED може да ги приспособува екраните според спецификациите на клиентите.

4.Ciudad de México LED дисплеј Добавувач: MMP екран

图片 4

Адреса: Viaducto Miguel Alemán 239, Roma Sur, CDMX, CP 06760
Главни производи: Внатрешни и надворешни LED дисплеи
веб-страница: https://www.mmp.com.mx/
Кажете: +52 55 5412 0445
Email: info@mmp.com.mx
MPP Screen е водечки снабдувач на LED дисплеј, нудејќи низа производи, вклучувајќи патни знаци, електронски табли со резултати, LED екрани, скулптури и многу повеќе.Тие им обезбедуваат на клиентите стручни насоки за избор на висококвалитетни екрани по конкурентни цени.
Покрај снабдувањето со производи, MPP Screen обезбедува и сеопфатна услуга по продажбата.Тие осигуруваат дека сите LED дисплеи ги исполнуваат барањата за рекламирање, трговски центри, стадиони, мобилни екрани, големи настани, патни знаци и други индустриски апликации.MPP Screen, исто така, обезбедува техничка поддршка и одржување за целата технологија и опрема, обезбедувајќи клиентите да добијат сеопфатна поддршка во текот на нивната употреба.

5.Ciudad de México LED екран добавувач: Pantallas Publicitarias LED DMX

图片 5

Адреса: Monte Elbruz 132 - Piso 6, Oficina 604, Col. Lomas de Chapultepec, 11000, CDMX, México
Главни производи: Внатрешни и надворешни LED дисплеи
Веб-страница: https://pantallasled.mx/
Кажете: +52 55 3316 9827
Email: ventas@pantallasled.mx
DMX Technologies е мексиканска компанија која има повеќе од 20 години искуство на пазарот на гигантски LED електронски екрани и рекламни екрани.Ние сме едни од најголемите и први на латиноамериканскиот пазар.

Ние сме лидер во големопродажба на гигантски LED електронски екрани за внатрешни и надворешни работи кои се користат во рекламни кампањи, стадиони и настани кои прикажуваат текстови и видеа.Многу компании можат да се потпрат на нашите производи благодарение на напредната технологија на нивните LED електронски панели на екранот и нивната краткорочна рентабилност.Нашите LED електронски екрани може да се користат на дневна светлина без губење на квалитетот на видеото и сликата.
6.Nuevo León LED дисплеј Добавувач: HPMLED

图片 6

Адреса: Platón 118, Parque industrial Kalos, Apodaca, Nuevo León
Главни производи: Внатрешни и надворешни LED екрани
Веб-страница: https://hpmled.com.mx/
Кажете: +52 (81) 1158 – 00
Email: cotiza@hpmled.com
Компанијата HPMLED е водечки снабдувач на диверзифицирани решенија за LED екрани кои служат за надворешни, внатрешни, приходни, површински линии, фурнир, периметар и екрани за патишта.HPMLED е посветена на обезбедување на врвни технолошки решенија за медиумски и мултимедијални компании и има акумулирано 29-годишно искуство во оваа област.
Компанијата дава приоритет на вредностите како почит, искреност, доверба, тимска работа, одговорност, посветеност и квалитет.HPMLED гарантира дека сите нејзини производи имаат карактеристики како што се ниска потрошувачка на енергија, што ја одразува нејзината посветеност за обезбедување одржливи и ефикасни решенија.

7.Ciudad de México LED екран добавувач: Бескониран

图片 7

Адреса: 4-ти кат, зграда D, индустриски парк Xixiang Haoye, улица Фухаи, област БаоАн, Шенжен, Кина, 518000.
Главни производи: Изнајмување LED дисплеј / Внатрешни и надворешни LED дисплеи
Веб-страница: www.bescan-led.com
Кажете: +0086 15019400869
Email: sales@bescanled.com
Shenzhen Bescanled Co., Ltd. е добро познато претпријатие за производство на LED дисплеј кое интегрира дизајн, истражување и развој, производство, продажба и сервис.Нашата компанија има искусен лидерски тим со повеќе од 12 години индустриска експертиза и има акумулирано богато знаење, особено во областа на независно истражување и развој.Во оваа статија, ќе истражиме зошто Shenzhen Bescanled Co., Ltd. е првиот избор за LED дисплеи и екрани.

8.Запопан LED екран добавувач: VISUAL STAGE

图片 9

Адреса: Av Valdepeñas 2268, Lomas de Zapopan, 45130 Zapopan, Jal.
Главни производи: Изнајмување LED дисплеј / Внатрешни и надворешни LED дисплеи
Веб-страница: www.visualstage.com.mx
Кажете: +52 (33) 15431089
Email: info@visualstage.com.mx
VISUAL STAGE е компанија специјализирана за производство, продажба и изнајмување на FULL HD LED екрани со голем формат.
Нашата страст за она што го работиме ни овозможи да растеме брзо и во исто време ни даде можност да развиеме нови техники и трендови кои го развиваат светот на забавата, рекламирањето и сите оние простори (настани) во кои се потребни ВИЗУАЛНИ РЕШЕНИЈА.ВИСОКО ВЛИЈАНИЕ.

9.CDMX LED екран добавувач: Pixel Window

во 10

Адреса: Ав.de Chapultepec, Torre 2 Local 2 56 Naucalpan de Juárez, Estado de México CP 53398
Главни производи: Внатрешни и надворешни LED екрани
Веб-страница: https://www.pixelwindow.com.mx/
Кажете: +52 (55) 1204 1451
Email: ebaron@pixelwindow.com.mx
Pixel Window има тим од инженери посветени на развој, истражување, интеграција на технологија и техничка поддршка.Како добро позната мексиканска компанија, тие се специјализирани за обезбедување дигитални решенија преку врвни производи и сеопфатни услуги.
Посветен на заштита на животната средина и унапредување на дигиталната потрошувачка, Pixel Window нуди две нивоа на техничка поддршка, вклучувајќи телефонска и помош на лице место.Нивната мисија е да им обезбедат на клиентите најефикасни и иновативни решенија.Тие ја користат технологијата за стручно да ги задоволат барањата на компанијата и да ги насочат операциите.

10.Estado de México LED дисплеј Добавувач:EL Mundo Del Videowall

图片 11

Адреса: Ав.Circuito Circunvalación Pte #9, Int 1 Col.CP 53100
Главни производи: Внатрешни и надворешни LED дисплеи
Веб-страница: https://www.videowall.com.mx/
Кажете: +52 5575838168
Email: info@videowall.com.mx
EL Mundo Del Videowall има над 15 години експертиза во обезбедувањето висококвалитетни аудиовизуелни решенија.Нивниот тим од сертифицирани експерти е специјализиран за обезбедување на најдобри сервисни решенија за различни деловни потреби.
Компанијата нуди широк спектар на дигитални технологии, вклучувајќи видео ѕидови, дигитални знаци и интерактивни екрани.EL Mundo Del Videowall нуди и услуги за инсталација, поддржани од квалификувани инженери и монтери.


Време на објавување: мај-17-2024 година