Адреса на складиште во САД: 19907 E Walnut Dr S ste A, City ofindustry, CA 91789
Вести

Вести

Топ 50 добавувачи на LED видео ѕидови во САД

Вирџинија LED видео ѕид добавувач: Pixel Wall Inc

asd (1)

Адреса: 4429 Brookfield Corportate Dr Suite 300 Chantilly, VA 20151

Главни производи: изнајмување LED видео ѕид, LED екран на постер

Веб-страница:www.pixw.us

Кажете: (703) 594 1288

Email: Contact@pixw.us

Pixel Wall Inc. е водечки снабдувач на професионални LED дисплеи кои опслужуваат широк спектар на индустрии, вклучувајќи владини, транспортни, образовни, малопродажни и верски институции.Нивните висококвалитетни LED ѕидови се дизајнирани да го трансформираат секој простор во незаборавно и влијателно опкружување.

Pixel Wall Inc. има докажано искуство и тим од искусни професионалци посветени на претворање на вашата визија во реалност со иновативни, сигурни решенија за видео ѕидови.Нивниот асортиман на производи вклучува мобилни колички за дисплеј, надворешни LED дисплеи, внатрешни LED дисплеи и LED додатоци, сите дизајнирани да ги задоволат различните потреби на клиентите.

2.Калифорнија LED дисплеј Добавувач: Screenworks Nep

asd (2)

Адреса: 1900 Compton Ave Suite 101 Corona, CA 92881

Главни производи: LED видео ѕид за изнајмување во затворен простор, LED дисплеј за изнајмување на отворено, мобилен LED екран

Веб-страница:www.screenworksnep.com

Кажете: (951) 279 8877

Email: info@screenworksnep.com

Повеќе од три децении, Screenworks обезбедува решенија за LED видео приказ за различни настани, вклучувајќи спорт, концерти и корпоративни собири.Компанијата не само што издава опрема;нивниот посветен персонал, тим од инженери и ЛЕР техничари се целосно посветени да се осигураат дека секое производство во кое се вклучени е успешно.Тие се посветени да им обезбедат на клиентите решенија кои беспрекорно ја комбинираат уметничката креативност со најсовремената технологија, обезбедувајќи сигурни решенија за турнеи и настани низ целата земја.

3. Арканзас LED екран Добавувач: Американска LED технологија

asd (3)

Адреса: 3919 Crutcher St. North Little Rock, AR 72118

Главни производи: внатрешен LED дисплеј, надворешен LED знак, надворешен LED билборд

Веб-страница: www.americanledtechnology.com

Кажете: 888 238 4088

Email: sales@americanledtechnology.com

Од своето основање во 2007 година, Американската LED технологија е посветена да им обезбеди на клиентите висококвалитетни LED знаци.нивната примарна цел е да обезбедат производи кои не само што им користат на клиентите, туку и носат гордост за нивните вработени и заедници.

Фокусирана на иновации и технолошки напредок, компанијата нуди 5-годишна гаранција за делови, техничка поддршка со седиште во САД, брз пресврт и врвна технологија.Производите на американската LED технологија користат напредни LED чипови и технологија на драјвери за да постигнат импресивни ефекти на екранот, вклучувајќи висока осветленост, висок контраст и широк опсег на бои.Покрај тоа, компанијата континуирано воведува нови производи и специјални серии за да одговори на уникатните потреби на различни клиенти.

4. Флорида LED дисплеј добавувач: Vanguard LED дисплеи

асд (4)

Адреса: 4190 Waring Rd #120, Lakeland, FL 33811

Главни производи: Изнајмување LED дисплеи

Веб-страница: www.vanguardled.com

Кажи: (877) 230-8787

Email: info@vanguardled.com

Vanguard е водечки снабдувач на иновативни решенија за дигитални и традиционални LED дисплеј, нудејќи неспоредливи производи, технологија и поддршка.Како компанија во американска сопственост со седиште во Лејкленд, Флорида, нашата мисија е да постигнеме целосно задоволство на клиентите, водени од нашите основни вредности на интегритет, услуга, одговорност и комуникација.

Овие цени за обука на лице место и одлична услуга по продажбата.Имено, Vanguard беше прогласен за најдобро шоу на InfoComm 2017-2021.

Еден од нивните истакнати производи, серијата Axion TAA има заштитен слој од епоксидна смола што гарантира дека LED дисплејот е високо отпорен на удари.

5.New York LED дисплеј добавувач: Display-Innovations

асд (5)

Адреса: Chrysler Building 405 Lexington Avenue, 26th Floor New York City 10174

Главни производи: внатрешен и надворешен LED дисплеј

Веб-страница: www.display-innovations.com

Кажете: (212) 541 2418

Email: jon@display-innovations.com

Display Innovations е врвен давател на целосни услуги на приспособливи LED дигитални дисплеи и други врвни технологии за прикажување за бизниси од сите големини.Нашата експертиза лежи во обезбедување на сеопфатни решенија со клуч на рака, вклучувајќи дизајн, развој, производство и инсталирање на дигитални дисплеи дизајнирани да им помогнат на нашите клиенти да го зголемат препознавањето на брендот, да ја зголемат продажбата и да го зголемат ангажманот на клиентите.

Во Display Innovations, ние сме посветени да им обезбедиме на нашите клиенти врвни решенија за дигитален екран.Ние цврсто веруваме во заеднички пристап кон секој проект, тесно соработувајќи со нашите клиенти за да ги разбереме нивните цели и давајќи решенија нарачани што ги надминуваат нивните очекувања.Нашата страст за искористување на најсовремената технологија нè тера да ги подобриме комуникациите и да создаваме привлечни искуства за бизнисите и нивните клиенти.

6.Austin Mobile LED екран Добавувач: Xtreme LED екрани

асд (6)

Адреса: 4520 Sansone Drive Round Rock, TX 78665

Главни производи: изнајмување LED дисплеи, мобилен LED екран, царински екрани

Веб-страница: xtremeledscreens.com

Кажете: (866) 774 5196

Email: info@xtremetechnologies.com

Xtreme LED екраните е водечки снабдувач на мобилни LED екрани и приспособливи модуларни LED видео ѕидови.Нашата компанија нуди врвни, привлечни LED дисплеи дизајнирани да ја воодушеват и импресионираат публиката на која било локација.

Xtreme LED екраните нудат широк опсег на модуларни LED панели со висока резолуција од кои можете да изберете.Со повеќе од една деценија искуство во индустријата, има експертиза да ги оптимизира LED видео екраните за беспрекорно да ги задоволи потребите на вашите настани.Бидејќи LED услугите и технологијата брзо еволуираа во изминатата деценија, ние сме горди што остануваме во првите редови на технолошкиот напредок.Нашиот континуиран раст и развој во индустријата гарантира дека секогаш имате пристап до најдобрата технологија за LED екран, без разлика дали изнајмувате или купувате.

7.Dallas LED екран добавувач: Ultravision LED решенија

асд (7)

Адреса: 4542 McEwen Rd, Далас, TX 75244

Главни производи: изнајмување LED дисплеј, внатрешен и надворешен LED екран

Веб-страница: ultravisionledsolutions.com

Кажи: (214) 504-2404

Email: sales@uvledsol.com

Искусете ја супериорната јасност и осветленост на Ultravision LED панелите.Неговите дисплеи се дизајнирани да прикажуваат живописни бои и јасни детали, обезбедувајќи секоја слика да има неспоредливо визуелно влијание.Со најсовремената технологија, вашата порака го зазема централното место, правејќи ја кристално јасна и незабележана.

Покрај супериорните производи, визионерското лидерство на Ultravision LED Solutions резултираше со повеќе од 70 патенти за LED технологија.Како оригинален пронаоѓач на модуларни LED панели за дисплеј, извршниот директор на Ultravision LED Solutions е движечка сила во обликувањето на индустријата веќе 23 години.Со ултравизија покрај вас, можете да бидете сигурни дека сте го направиле вистинскиот избор.

8.FL LED дисплеј Добавувач: Dvsledsystems

asd (8)

Адреса: 257 Bryan Rd, Dania Beach, FL 33004

Главни производи: Изнајмување LED дисплеј

Веб-страница: www.dvsledsystems.com

Кажете: (813) 563-8005

Email: sales@dvsledsystems.com

DVS е снабдувач со седиште во САД, специјализиран за врвни LED видео решенија кои ги максимизираат перформансите преку употреба на врвна LED технологија.

Посветеноста на DVS е да обезбеди исклучителна вредност и функционалност на клиентите ширум светот.Како специјализиран производител, DVS нуди целосен опсег на LED видео дисплеи за надворешни и внатрешни апликации.Нудиме претходно конфигурирани видео дисплеи и панели со сопствени карактеристики за да ги задоволат вашите специфични барања.Без разлика дали ви требаат специфични димензии, уникатна инсталација или комплексен дизајн, DVS е посветен на обезбедување на најдоброто решение за вашите потреби.

9.Pompano Beach LED дисплеј Добавувач: Vertexled

asd (9)

Адреса: 510 NE 28th CT - Pompano Beach, FL 33064

Главни производи: внатрешен и надворешен LED дисплеј

Веб-страница: www.dvsledsystems.com

Кажете: (954) 520 2631

Email: sales@vertexled.com

Воден од силните вредности и непоколебливата страст за својата мисија, Vertex LED постигна значителен раст на пазарот на решенија за LED дисплеј од 2016 година. Со богата експертиза и долгогодишно искуство, Vertex LED го става квалитетот на прво место и постојано ви ги обезбедува најдобрите решенија за вашите проекти .

Vertex LED е повеќе од 20 години на пазарот како високо квалификуван специјалист добавувач на модуларни и мобилни LED панели за изнајмување и продажба.

10.Канзас LED знаци снабдувач: Следни LED знаци

асд (10)

Адреса: 8805 E. 34th St. N., Suite 105, Wichita, Kansas 67226

Главни производи: Отворен LED знак

Веб-страница: www.nextledsigns.com

Кажете: (888) 263 6530

Email: sales@nextledsigns.com

Next LED Signs се специјализирани за производство на визуелно зачудувачки LED дисплеи кои создаваат трајно влијание.Тие обезбедуваат сеопфатна поддршка за своите клиенти преку обезбедување на продажни, хардвер, софтвер и маркетинг стратегии.Next LED Signs е посветена на максимизирање на повратот на инвестицијата преку обезбедување обука и алатки.Нивниот тим е целосно посветен на испорака на висококвалитетни, влијателни и вредни решенија за различни индустрии.Сите нивни производи за LED знак се гарантира дека обезбедуваат сигурни перформанси, леснотија на користење и удобна инсталација.Next LED Signs нуди и долгорочна гаранција како дел од своите решенија и услуги.

11.Forth Worth LED дисплеј Добавувач: SunRise LED Inc

асд (11)

Адреса: 13041 Harmon Rd.сте 605, Форт Ворт TX 76177

Главни производи: Флексибилен LED дисплеј, изнајмување LED дисплеј.

Веб-страница: www.sunriseled.com

Кажи: (925) 939-5505

Email: info@sunriseled.com

SunRise LED Inc. е водечка компанија специјализирана за дизајн, производство, продажба и сервис на LED дисплеи и LED осветлување.Со седиште во заливот Сан Франциско, SunRise LED развива цела палета на LED дисплеи и LED осветлување веќе 12 години.Посветена на обезбедување одлична услуга и поддршка, компанијата се етаблира како признат бренд преку тесна соработка со мрежа од повеќе од 100 дилери во САД, Канада, Франција, Турција и Мексико.

SunRise LED нуди широк спектар на LED дисплеи и решенија за LED осветлување.Нивните LED знаци на екранот на прозорците се лесни, лесни за програмирање, неверојатно светли и исплатливи.Достапни во различни големини и бои, вклучително и опсег со целосни бои со можности за датотеки со слики и видео, клиентите можат да изберат екрани со една или повеќе линии.Покрај тоа, SunRise, исто така, обезбедува прилагодување на LED дисплеј од поголеми размери за да ги задоволи специфичните потреби на различни индустрии, како што се надворешно рекламирање, стадиони, сценски позадини, сообраќајни знаци, трговски центри, владини објекти, транспортни комуникации и финансиски институции.

12.Carrollton LED видео ѕид добавувач: Azar Pixel LLC

асд (12)

Адреса: 2101 Midway Road, Suite 140 Carrollton, TX 75006

Главни производи: Внатрешни и надворешни LED видео ѕидови

Веб-страница: www.azarpixel.com

Кажете: (972) 707 0801

Email: info@azarpixel.com

Како познат специјалист за LED диоди, Azar Pixel влезе во следната фаза од својот развој.Компанијата го прошири својот деловен опсег за да вклучи глобално производство, продажба и изнајмување на сопствени LED панели и опрема од брендот Azar Pixel.

Мисијата на Azar Pixel останува да обезбеди најдобри производи во класата, услуги и поддршка во областа на LED.Побарајте демо денес и искусете ја разликата на Azar Pixel за себе.Ќе ја откриете моќта на дигиталниот LED дисплеј и брзиот, едноставен и интуитивен кориснички интерфејс обезбеден со иновативниот дизајн на Azar Pixel.

13.Doral LED видео ѕид добавувач: Techledwall

асд (13)

Адреса: 10505 NW 37 Terrace Doral, FL 33178

Главни производи: Внатрешни и надворешни LED видео ѕидови

Веб-страница: www.techledwall.com

Кажете: (888) 398 5891

Email: sales@techledwall.com

Techled има над 16 години искуство специјализирано за производство на LED екрани за внатрешни и надворешни апликации.официјални носители на лиценца на Grecko Led и Novastar во САД.Нивниот модуларен систем им овозможува на екраните да се приспособат на широк опсег на намени, вклучувајќи куќи за богослужба, малопродажба, образование, компании за изнајмување, настани, ТВ студија, AVP и разни други визуелни искуства.

14. Добавувач на LED дисплеј во Чикаго:LEDepot LLC

асд (14)

Адреса: 2226 W. Walnut Street, Чикаго, Илиноис 60612 САД

Главни производи: внатрешен и надворешен LED екран

Веб-страница: www.ledepotusa.com

Кажете: (312) 777 4156

Email: info@ledepotusa.com

LEDepot LLC е врвен ресурс во Северна Америка за изнајмување и купување на LED плочки со висока резолуција, флексибилни внатрешни/надворешни LED плочки.Професионалци за сцени и настани се обраќаат до LEDepot за висококвалитетни услуги за изнајмување за да го зголемат своето производство или да го прошират својот инвентар на дисплеи со LED осветлување.

LEDepot работи директно со производителите за да обезбеди квалитет на производот и пристап до најновата LED технологија.Сите наши плочки се усогласени и калибрирани за беспрекорно прикажување на содржината.

LEDepot исто така обезбедува дизајн, инженеринг и услуги за инсталација на агенции за настани, продуценти и технички директори за потребите на корпоративни настани, патни тури, саеми и искуствени проекти.

15. Добавувач на LED дисплеј Остин:LEDepot LLC

асд (15)

Адреса: 13276 Research Blvd.#207, Остин, TX 78750

Главни производи: внатрешен и надворешен LED екран, надворешен LED знак, LED приколка за изнајмување

Веб-страница: www.focusdigitaldisplays.com

Кажете: (877) 386 9909

Email: sales@focusdigitaldisplays.com

Focus Digital Displays обезбедува извонредни решенија за LED дисплеј за различни индустрии, вклучувајќи образование, цркви, влада, малопродажба, автомобилска индустрија, транспорт, финансии, медицина, приколки за изнајмување и многу повеќе.

Focus Digital Displays е посветена на својата мисија да обезбеди знаење, експертиза, квалитетна и доверлива услуга за да обезбеди целосно задоволство на клиентите.

Компанијата располага со тим од експерти со долгогодишно искуство во дизајнирање, производство, монтажа и монтажа на LED дисплеј и е посветена на обезбедување ефикасни и ефективни дисплеи кои ги задоволуваат специфичните потреби на апликациите.Focus Digital Displays се стреми кон извонредност и произведува LED дисплеи според највисоките стандарди за квалитет, вклучувајќи ги ETL и UL сертификатите.

16. Добавувач на LED знаци во Лос Анџелес: Tvliquidator

асд (16)

Адреса: TV Liquidator 5801 West Jefferson Blvd.Лос Анџелес, Калифорнија 90016

Главни производи: Отворен LED знак

Веб-страница: www.tvliquidator.com

Кажете: (424) 298 8490

Email: info@tvliquidator.com

ТВ Ликвидатор нуди широк спектар на висококвалитетни програмибилни LED сигнали по пристапни цени.Сите LED знаци доаѓаат со 5-годишна бесплатна гаранција.

Сите LED знаци на TV Liquidator се дизајнирани да траат до 11 години.Тие се лесни за инсталирање, лесни, целосно склопени и отпорни на временските услови.Секој знак доаѓа со далечински управувач, држач и прирачник за употреба.Понатаму, TV Liquidator нуди LED знаци со нова технологија, врвен квалитет, опции за повеќе бои, прилагодување и лесно програмирање, сето тоа гарантирано.

17.Miami LED дисплеј Добавувач: Huahai

асд (17)

Адреса: 7231 NW 54th ST Miami, FL 33166

Главни производи: внатрешен и надворешен LED екран, LED дисплеј за постер, фиксен LED дисплеј

Веб-страница: www.huahai.us

Кажете: (305) 436 8650

Email: miami@huahai.us

Huahai обезбедува решенија за LED дисплеј за надворешни LED билборди, производство на лице место, корпоративни решенија и места за богослужба.Тие обезбедуваат приспособени решенија засновани на специфичните барања на нивните клиенти.

Услугите на Huahai вклучуваат совети и консултации обезбедени од високо обучен тим.Нивниот тим е подготвен да обезбеди детални информации за дизајните и спецификациите на LED панелите.Покрај тоа, Huahai има инженери за продажба кои можат да ги обезбедат најдобрите производи по конкурентни цени.Покрај тоа, Huahai е посветена на обезбедување техничка поддршка преку целосно сертифицирани електронски инженери.

18.Dallas Rental LED ѕид добавувач: Sound O'Rama LLC

асд (18)

Адреса: Далас, Тексас

Главни производи: LED ѕид за изнајмување внатрешен и надворешен простор

Веб-страница: www.soundoramalc.com

Кажете: (210) 265 7852

Email: sales@soundoramallc.com

Sound O'Rama LLC е вашиот сеопфатен извор за проектори, осветлување, LED видео ѕидови и аудио решенија за концерти, корпоративни настани и многу повеќе.Нивните услуги се познати по нивниот исклучителен квалитет и задоволството на клиентите.

Sound O'Rama LLC има повеќе од 26 години искуство и е посветена да им обезбеди на своите клиенти најдоброто можно искуство за звук и настани.Нивната мисија е да обезбедат најдобро аудио-визуелно искуство и да обезбедат целосно задоволство на клиентите.Сите производи што ги нуди Sound O'Rama LLC имаат разумни цени, што ја прави компанијата водечки снабдувач во САД.

19. Добавувач на LED екран во Јута:МЕДИУМИ НА САМОТО

асд (19)

Адреса: Поштенско сандаче 682675, Парк Сити, УТ 84068

Главни производи: LED ѕид за изнајмување внатрешен и надворешен простор

Веб-страница: www.onsitemedia.com

Кажете: (435) 214 0801

Email: sales@onsitemedia.com

OnSite Media е сеопфатен снабдувач на технологија за контролен систем, нудејќи решенија како што се LED дигитални знаци, CCTV, IT, AV и разни решенија за дигитални медиуми.Компанијата се грижи за илјадници клиенти ширум светот.

Преку обезбедување на иновативен софтвер и интеграција на AV-IT системи, OnSite Media може да им помогне на бизнисите да напредуваат во нивните соодветни индустрии.Нивниот супериорен дизајнерски тим користи врвни мултимедијални системи за да се осигура дека секој клиент може да има уникатно искуство со брендот.Нивниот асортиман на производи вклучува дигитална сигнализација, LED, испорака на содржина, видео надзор и многу повеќе.OnSite Media тесно соработува со партнери и клиенти за да обезбеди испорака на вистинските решенија.

20.Pleasanton LED дисплеј Добавувач: МЕДИУМИ НА САМОТО

асд (20)

Адреса: 2150 Rheem Dr Suite C, Pleasanton, CA 94588

Главни производи: внатрешен и надворешен LED дисплеј

Веб-страница: www.vipav.com

Кажете: (925) 236 0583

Email: info@vipav.com

VIP Audiovisual е посветен на обезбедување на најдоброто искуство на клиентите преку употреба на најсовремена и најсовремена технологија.Компанијата има тим за техничка поддршка и искусни инженери кои можат да обезбедат приспособени решенија.

За да се обезбеди задоволство на клиентите, VIP Audiovisual дизајнира шарени LED дисплеи со светли слики за креативни апликации.Понудените монитори се енергетски ефикасни, еколошки и обезбедуваат одлични визуелни ефекти.VIP аудиовизуелните LED дисплеи се карактеризираат со софистициран изглед, извонредни детали, видливост од кој било агол, приспособени соодноси на страници и опции за закачување.Може да очекувате комплетен пакет решенија за LED дисплеј приспособени специјално за да ги задоволат вашите барања.

21.Orlando LED екран добавувач:МЕДИУМИ НА САМОТО

асд (21)

Адреса: 9436 Southridge Park Ct., Suite 600, Orlando, FL

Главни производи: изнајмување LED дисплеј, внатрешен и надворешен LED екран

Веб-страница: www.apgrents.com

Кажете: (800) 350 0562

Email: rentals@apgrents.com

За експертиза во производството на видео ѕидови и екрани од големи размери, земете ги во предвид APG дисплеите.APG Displays е добро познат производител на дисплеи со голем формат и видео ѕидови со седиште во Канада и САД.

Со сеопфатни професионални услуги, вклучувајќи поддршка по продажбата, управување со проекти, инсталација и демонстрации, можете да се потпрете на APG дисплеите за да ги исполните вашите проектни барања.Како доверлив добавувач, APG нуди големо изнајмување на LED ѕидни дисплеи, екрани на допир и преголеми панели.Компанијата е целосно способна да обезбеди комплетни решенија за саеми, конференции, специјални настани и разни други апликации.

22.Orlando LED дисплеј добавувач: APG дисплеи

асд (22)

Адреса: 9436 Southridge Park Ct., Suite 600, Orlando, FL

Главни производи: изнајмување LED дисплеј, внатрешен и надворешен LED екран

Веб-страница: www.apgrents.com

Кажете: (800) 350 0562

Email: rentals@apgrents.com

За експертиза во производството на видео ѕидови и екрани од големи размери, земете ги во предвид APG дисплеите.APG Displays е добро познат производител на дисплеи со голем формат и видео ѕидови со седиште во Канада и САД.

Со сеопфатни професионални услуги, вклучувајќи поддршка по продажбата, управување со проекти, инсталација и демонстрации, можете да се потпрете на APG дисплеите за да ги исполните вашите проектни барања.Како доверлив добавувач, APG нуди големо изнајмување на LED ѕидни дисплеи, екрани на допир и преголеми панели.Компанијата е целосно способна да обезбеди комплетни решенија за саеми, конференции, специјални настани и разни други апликации.

23.Далас LED дисплеј добавувач:Vibrant Displays LLC

асд (23)

Адреса: 17084 Dallas Parkway, Suite D, Dallas, TX 75248

Главни производи: изнајмување LED дисплеј, транспарентен LED екран

Веб-страница: www.vibrantdisplays.com

Кажете: (855) 527 4448

Email: Info@VibrantDisplays.com

Vibrant Displays нуди широк спектар на LED дисплеи во целосна боја и LED екрани кои користат неколкугодишно искуство во областа на Далас / Форт Ворт.

Vibrant Displays LLC.физички не ги инсталира LED знаците прикажани на нашата страница.Доверлива и лиценцирана компанија за знаци или главен електричар ќе биде ангажирана од Vibrant Displays како трета страна за да работи со вас за да се увери дека инсталацијата и издавањето дозволи се одвиваат без проблеми.

24. Grand Prairie LED знак Добавувач: САД LED знак

асд (24)

Адреса: 2601 Pinewood Dr, Grand Prairie, TX 75051

Главни производи: Отворен LED знак, Алфа LED знак

Веб-страница: www.usaledsign.com

Кажете: (817)385 1028

Email: sales@usaledsign.com

Веќе 15 години, USA LED SIGN е познат производител специјализиран за производство на различни LED знаци, кои се широко користени во училишта, бензински пумпи, хотели, ресторани, цркви итн. Нашата компанија обезбедува доживотна техничка поддршка и вработува квалификувани агенти за продажба по пристапни цени.

Посветени сме на обезбедување висококвалитетна LED сигнализација која е издржлива и лесна за одржување.USA LED SIGN е достапен во низа резолуции и големини за да се задоволат различните потреби за апликации во различни индустрии.

25.Ирвин LED екран добавувач: Hyoco Distribution Inc

асд (25)

Адреса: 8835 Research Drive, Ирвин, CA 92618 САД

Главни производи: внатрешен и надворешен LED екран

Веб-страница: www.hyocodistribution.com

Кажи: (888) 860-2249

Email: Sales@hyocodistribution.com

AT Hyoco Distribution Inc. обезбедува сеопфатни решенија за знаци на LED дисплеј за надворешни и внатрешни апликации.Нашата компанија нуди различни резолуции на пиксели, флексибилни дизајни за инсталација и разновидни дигитални дисплеи за да ги задоволи специфичните барања на различни индустрии.

Нашиот знак за LED екран е достапен во опсег од 7 mm до 9 mm, нудејќи широк спектар на опции за да одговараат на вашите деловни потреби.Горди сме што сите наши LED знаци се дизајнирани да бидат витални алатки за спортските, внатрешните комерцијални и малопродажните пазари.

26.Остин LED дисплеј добавувач: Автоматски системи за прикажување

асд (26)

Адреса: Остин, САД

Главни производи: внатрешен и надворешен LED дисплеј, LED билборд

Веб-страница: www.adsystemsled.com

Кажете: (512) 453 2533

Email: Sales@adsystemsled.com

Automated Display System е водечки производител на LED дисплеи во Соединетите Држави, кој нуди низа услуги, вклучувајќи дизајн, производство и инсталирање на висококвалитетни надворешни и внатрешни LED дисплеи.Дополнително, системот за автоматско прикажување им овозможува на сопствениците на бизниси 100% можности за финансирање.

Со повеќе од 40 години искуство во производството, ние сме посветени да ги обезбедиме надворешниот LED дисплеј и производите за дигитални сигнали за внатрешни работи што ви се потребни.Автоматизираниот систем за прикажување обезбедува долгорочна финансиска стабилност, оптимални партнерства и гарантира конкурентни цени.

27.Лас Вегас LED дисплеј Добавувач: AURORA LED SYSTEMS

асд (27)

Адреса: PO BOX 91702, HENDERSON NV 89009-1702

Главни производи: внатрешен и надворешен LED видео дисплеј

Веб-страница: www.auroraledsystems.com

Кажи: (702)386-1088

Email: info@auroraledsystems.com

Aurora LED Systems е интегриран давател и производител на LED видео дисплеј со седиште во САД кој продава на квалификувани препродавачи и интегратори низ САД и западната хемисфера.Ние сме инвентивна компанија исполнета со пионерски дух.Големото искуство на нашиот основач во LED технологијата и неговата историја на основање, поседување и управување со еден од најголемите сервисни центри за електроника во САД уникатно ги квалификува Aurora LED да обезбеди неспоредлива услуга, вредност и експертиза на нашата база на клиенти.

Со нашата нова продажна канцеларија и изложбен салон лоцирани во Лас Вегас, Невада, можеме длабоко да ги складираме нашите производи, како и да обезбедиме широка услуга на лице место.Постојано истражуваме и тестираме нови технологии бидејќи знаеме дека иновациите се основата на нашиот иден успех.Со повеќе од една и пол деценија знаење и искуство со LED технологија и производство, Aurora LED Systems е совршен партнер кој ќе ви помогне да обезбедите победничко решение во цркви, PAC, производствени комплети, турнеи, постојани инсталации и казина.

Со најновата технологија за LED дисплеј што ја имплементира Aurora LED Systems, најновите решенија го формираат следниот стандард за шарени, долготрајни, посветли, поиздржливи, живи, но и достапни системи за видео приказ.

28.Escondido Транспарентен LED дисплеј Добавувач: ClearLED

асд (28)

Адреса: 1257 Simpson Way, Escondido, CA 92029

Главни производи: Транспарентен LED дисплеј

Веб-страница: www.clearleddisplays.com

Кажете: (949) 793 5330

Email: sales@clearled.com

Со седиште во Северна Америка и поддржана од нашата доверлива глобална партнерска мрежа на препродавачи со додадена вредност и експерти за инсталација, ClearLED се грижи за сите потреби на клиентите, вклучително прилагодено дизајнирање, производство, инсталација и одржување.Ние стоиме зад нашите квалитетни производи и сме посветени на испорака на исклучителна услуга.ClearLED транспарентните LED дисплеи се произведуваат со исклучително внимание во Шенжен, Кина.Секоја единица е ригорозно тестирана пред да го добие печатот ClearLED за одобрение за испорака до вас.

29.New York LED екран добавувач: Trans-Lux Corporation

асд (29)

Адреса: 254W 31st St., 13th Floor, New York, NY 10001

Главни производи: внатрешен и надворешен LED екран

Веб-страница: www.trans-lux.com

Кажи: (800) 916-6006

Email:  sales@trans-lux.com

Trans-Lux дизајнира, произведува, пазари и сервисира LED дисплеи за широк спектар на деловни, спортски, станбени и владини апликации.Испорачуваме вистински интегриран LED дисплеј кој може да ги трансформира местата во настани со највисоки нивоа на перформанси и економичност.

Транс-Лукс иновира од 1920 година и е глобално познат како лидер во дигитални сигнали за внатрешни и надворешни работи за бројни пазари, вклучително и комерцијални и образовни.Дозволете Транс-Лукс да ви помогне да ги трансформирате вашите места во големи настани, да ја вклучите и информирате вашата публика, истовремено да ги оптимизирате вредните буџетски ресурси и да воведете со LED дисплеи.

30. Мисури LED дисплеј Добавувач: VISIONTECH LED дисплеј

асд (30)

Адреса: 2340 N Tyler Ave, Springfield, MO 65803, USA

Главни производи: внатрешен и надворешен LED дисплеј

Веб-страница: www.visiontechleddisplays.com

Кажете: (800)927 1778 година

Email: info@visiontech-emc.com

Visiontech LED Displays е реномиран производител на LED дисплеи во Соединетите Држави, познат по тоа што нуди водечки гаранции во индустријата.Преку патентиран процес на производство на LED диоди, Visiontech обезбедува врвен квалитет и изработка.

Дополнително на ова, Visiontech LED Displays нуди доживотна техничка поддршка преку својот посветен тим за поддршка.Компанијата обезбедува 24/7 помош од концепт до склопување и производство.Прилагодени системи за прикажување се исто така достапни за да ги задоволат специфичните барања на секој клиент.Без разлика дали станува збор за приспособен дисплеј интегриран во спортски бар, ресторан, подиум за танцување или друга апликација, Visiontech го има најдоброто решение!

31.Арканзас LED билборд добавувач: Sign Tech

асд (31)

Адреса: 1211 Carroll Rd, Paragould, AR 72450

Главни производи: LED знак, LED билборд, LED дисплеј.

Веб-страница: www.sign-tech.com

Кажи: (870) 239-3344

Email: info@sign-tech.com

Sign Tech е пионер во производството на различни дигитални дисплеи за рекламирање на отворено.Компанијата нуди сеопфатни услуги и способности за испорака на висококвалитетни, издржливи и уникатни деловни знаци.

Sign Tech обезбедува сопствени решенија за LED дисплеј за билборди и реклами, како и брендирање на веб-страници за продавници, нафта и други места.Покрај тоа, компанијата обезбедува и надворешни инсталации за LED дисплеј за деловни локации.

32.Atlanta LED дисплеј добавувач: нанолумени

асд (32)

Адреса: 5390 Triangle Parkway, Suite 300, Peachtree Corners, GA 30092

Главни производи: внатрешен и надворешен LED дисплеј.

Веб-страница: www.nanolumens.com

Кажи: (855) 465-8895

Email: info@nanolumens.com

Nanolumens е водечки американски производител посветен на обезбедување незаборавни искуства преку врвна LED технологија.Компанијата има искусен дизајнерски тим кој може да ги претвори вашите идеи во реалност.

Нанолуменс исто така работи со партнери на канали за да обезбеди поддршка и извршување за стандардни или уникатни проекти.Без разлика дали се работи за управување со проекти, услуги за надзор на лице место или општа поддршка, Nanolumens е посветен да помага во вашиот проект.

33.Пенсилванија LED екран добавувач: Освежи LED

асд (33)

Адреса: 5040 Louise Dr Suite 101, Mechanicsburg, PA 17055

Главни производи: внатрешен и надворешен LED дисплеј, COB/GOB LED дисплеј, LED постер

Веб-страница: www.refreshled.com

Кажи: (833) 775-3787

Email: josh@refreshled.com

Refresh LED Displays е компанија со верски корени составена од пастири, водачи на обожавање и многу повеќе.Мисијата на компанијата е да им служи на клиентите ширум светот со интегритет и извонредност.

Refresh LED Displays'team се состои од професионални професионалци за A/V кои со страст им служат на клиентите.Водени од принципот „луѓето на прво место“, тимот дава приоритет на обезбедување квалитет, оптимални перформанси и градење силни деловни односи со клиентите.Дополнително, техничкиот тим на Refresh LED Display е достапен за да обезбеди помош 24/7.

34.Iowa LED екран добавувач: Лудо влијание

асд (34)

Адреса: 2480 Berkshire Pkwy, Clive, IA 50325

Главни производи: Продажба на ЛЕД приколки, изнајмување LED екран, Инсталација на LED ѕид

Веб-страница: www.insaneimpact.com

Кажете: (844) 345 3389

Email: info@insaneimpact.com

LED дисплеите на Insane Impact се дизајнирани да ја воодушеват вашата публика со живописни содржини.Дополнително, Insane Impact нуди прилагодени LED екрани за приколки и видео ѕидови кои сигурно ќе обезбедат висок поврат на инвестицијата.LED екраните обезбедени од Insane Impact се опремени со водоотпорна технологија и најновите достигнувања.Компанијата, исто така, може да се пофали со искусен тим за поддршка и обучени техничари кои ќе ги задоволат вашите потреби

35.Колорадо LED дисплеј добавувач: Mobile View, LLC

асд (35)

Адреса: 9101 E 89, Хендерсон, CO 80640

Главни производи: модуларни и мобилни LED екрани

Веб-страница: www.mobileviewscreens.com

Кажи: (303) 770-3416

Email: info@mobileviewscreens.com

Mobile View, LLC работи од 1999 година, обезбедувајќи најсовремени големи преносливи и модуларни LED надворешни и внатрешни екрани, LED екрани и LED ѕидови за мноштво настани низ Северна Америка.Нашиот персонал од техничари, менаџери и сопственици се вклучени во видео апликации на голем екран повеќе од 50 години.Откривме дека од сите различни видови големи видео дисплеи на пазарот денес, нашите LED екрани се најиздржливиот и најсигурниот надворешен производ што е достапен.Да има подобар производ, ќе го поседуваме.Всушност, неодамна додадовме голем број модуларни панели кои ни овозможуваат да конфигурираме екран со која било големина што можеби ќе ја бара вашиот настан.Не само што имаме различни големини на екранот, туку нудиме и различни резолуции на екранот кои на вашиот настан му ги обезбедуваат најсветлите и најтесните видео слики достапни.Ова ни овозможува да обезбедиме извонредна слика надвор при најсветлата сончева светлина или живописна и убава слика во затворен простор.Без разлика на настанот или локацијата, можеме да испорачаме екран со висока резолуција со брилијантни бои и квалитет, достапно.

36.Охајо LED дисплеј Добавувач: Trailex LED Event Solutions

асд (36)

Адреса: 2 Industrial Park Drive, Canfield, OH 44406

Главни производи: LED приколка за приколка, LED екран за приколка

Веб-страница: www.trailexled.com

Кажете: (330) 207-0818

Email: trailex1@aol.com 

Trailex LED Event Solutions е врвна компанија за приколки со LED дисплеј во земјата.Ние ги произведуваме и изнајмуваме достапните приколки со највисок квалитет.Услугите што ги нудиме се неспоредливи во индустријата.Сметаме дека неверојатен производ без да обезбеди примерна услуга би бил неправда на производот.Нашите вработени секојдневно докажуваат дека ние сме лидери во нашата индустрија, обезбедувајќи им на нашите клиенти кои вклучуваат NFL, NBA, MLB, NHL, NASCAR, NCAA, ESPN и премногу други за набројување, со неспоредливо искуство за нивните настан.

37.Калифорнија LED екран добавувач: Worship Productions LLC

асд (37)

Адреса: 562 E. Lambert Ave., Brea, CA 92821

Главни производи: LED екран за изнајмување во затворен простор, LED екран за изнајмување на отворено

Веб-страница: www.worshipproductions.org

Кажи: (833) 777-1181

Email: customerservice@worshipproductions.org 

Worship Productions LLC не е само компанија, туку и министерство.Тие всушност пастири кои сакаат да им помагаат на црквите да донесат извонредност во Царството со своите презентации додека се најдобри чувари на ресурсите на Царството.Ова е причината зошто ќе добиете производи со ист квалитет како некои од големите брендови, но по цени на големо, бидејќи не се работи за профитот, туку за Кралството.Обожување продукција носи Видео ѕидови од сите големини и резолуции по големопродажни цени.Изберете од еден од нашите пакети или кој било сопствен дизајн што го сакате.Ние сме тука да ја реализираме вашата визија навремено и достапно!

38.Илиноис LEDДобавувач на знаци за прикажување: LED знак Watchfire

асд (38)

Адреса: 1015 Maple St, Danville, IL 61832

Главни производи: внатрешен и надворешен LED дисплеј, LED знак, LED билборд

Веб-страница: www.watchfiresigns.com

Кажи: (800) 637-2645

Email: sales@watchfire.com

Со фокус на квалитетот, Watchfire Signs развива и произведува LED дисплеи со кратко време на испорака, најдобро управување со содржината во класата и лесна инсталација за поддршка на вашите претстојни проекти.

Линијата на LED производи на Watchfire Sign вклучува LED знаци со висока резолуција, видео екрани во затворен простор, производи за дигитални билборди и спортски дисплеи на отворено.Watchfire Signs има квалификувани инженери кои можат да обезбедат сопствени решенија за различни апликации, вклучувајќи цркви, продавници, образование, спортски места, банки, трговски центри, ресторани и застапништва за мотоцикли.Watchfire секако може да ви обезбеди ефективни и подобрени рекламни медиуми кои ќе помогнат во развојот на вашиот бизнис.

39.CA LED екран добавувач: SILICONCORE TECHNOLOGY, INC

асд (39)

Адреса: 890 Hillview Court, Suite 120 Milpitas, CA 95035, USA

Главни производи: XR LED дисплеј, мали пиксели со ЛЕД дисплеј.

Веб-страница: www.silicon-core.com

Кажете: (408) 946 8185

Email: sales@silicon-core.com

Silicone-Core е врвен производител на LED дисплеи со мал тон кој става голем акцент на технологијата.Компанијата лансираше LED дисплеи со највисока резолуција и заедничка катодна технологија.

Од 2011 година, Silicone-Core е посветена на континуирани иновации и развој на патентирани технологии.Компанијата има професионален тим за истражување и развој фокусиран на висококвалитетни LED дисплеи кои штедат енергија.

Како професионален снабдувач, Silicone-Core е посветен на обезбедување на водечки во индустријата, наградувани и континуирано иновативни решенија.Немилосрдната решителност на тимот на Silicone-Core ѝ овозможува на компанијата да испорача економични и одржливи решенија.

40.Индијана LED дисплеј Добавувач: Neoti

асд (40)

Адреса: 910 W Lancaster St, Bluffton, IN 46714

Главни производи: изнајмување LED дисплеј, внатрешен и надворешен LED дисплеј

Веб-страница: www.neoti.com

Кажи: (877) 356-3684

Email: sales@neoti.com

Neoti е производител на LED производи со седиште во САД, кој обезбедува тим од професионалци кои ќе ве водат низ изборот на производи, инсталацијата и целиот процес.Neoti гарантира зачудувачки беспрекорни LED ѕидови.

Неоти има богато искуство и е специјализирана за производство на дисплеи со мал тон и LED дисплеи со висока дефиниција.Прилагодени решенија се исто така достапни за различни апликации, вклучувајќи креативни искуства, места за богослужба, малопродажни знаци, корпоративни простори, високо образование, емитување, изложби и многу повеќе.Без разлика дали сакате да инвестирате во трајно инсталиран LED видео ѕид за прикажување или да го додадете во вашиот малопродажен инвентар, Neoti го има идеалното решение за вас

41. Флорида LED дисплеј Добавувач: LED нација САД

асд (41)

Адреса: STE 113 14501 NW 57th Ave, Opa-locka, FL 33054

Главни производи: изнајмување LED дисплеј, LED видео ѕид

Веб-страница: www.lednationusa.com

Кажи: (888) 590- 1720 г

Email: info@lednationusa.com

LED Nation USA е посветена да им обезбеди на клиентите широк спектар на LED дисплеи, вклучувајќи внатрешни LED дисплеи, црковни LED дисплеи, надворешни LED дисплеи и изнајмување LED дисплеи.

Компанијата нуди панели со висока резолуција дизајнирани за блиски агли на гледање.Достапни се и LED дисплеи за телевизиски студија, виртуелни продукции, саеми, богослужби и други простори.LED Nation USA е целосно способен да обезбеди сопствени решенија и висококвалитетни дисплеи поддржани со 2 години гаранција.Компанијата има и технички оддел за да ви помогне во текот на процесот, без разлика дали од далечина или лично.

42.Miami LED екран Добавувач: LED Nation САД

асд (42)

Адреса: 8060 NW 71st St, Мајами, FL 33166

Главни производи: внатрешен и надворешен LED екран, LED видео ѕид

Веб-страница: www.americanledgroup.com

Кажи: (305) 636-9593

Email: contact@americanledgroup.com

Американската LED групација е конгломерат формиран од три водечки компании на пазарот на LED панели и дигитални знаци: Quick Easy, Sigpel и GOT.Sigpel е пионер во производството на висококвалитетни LED панели во Бразил, гарантирајќи издржливост и сигурност повеќе од 20 години.GOT ги комбинира креативноста и технологијата, нудејќи приспособени решенија за дигитални знаци.Quick Easy се издвојува во иновациите, обезбедувајќи напредни решенија за дигитална технологија за различни сектори.

Овие три компании се здружија за да ја создадат американската групација LED, моќна моќ на пазарот за LED и дигитални знаци.Неговата цел е да обезбеди визуелни комуникациски решенија кои воодушевуваат, информираат и инспирираат, надминувајќи ги очекувањата на клиентите.

Американските LED проекти се глобално признати, присутни на импресивни локации како што се трговски центри, стадиони, цркви, меѓу другото.Ние веруваме дека визуелната комуникација е моќен начин за раскажување приказни и создавање врски.Доколку барате иновативни, висококвалитетни решенија за визуелна комуникација, American LED Group е подготвена да ја осветли иднината и да го поврзе светот.

43. Тенеси LED дисплеј добавувач: PixelFLEX

асд (43)

Адреса: 7500 Eastgate Blvd, Suite 100, Mt. Juliet, TN 37122

Главни производи: внатрешен и надворешен LED дисплеј, LED видео процесор

Веб-страница:www.pixelflexled.com

Кажете: (800) 930-7954

Email: sales@pixel-flex.com

PixelFLEX како американски производител на LED диоди, тие се стремат да понудат креативни решенија, сигурни производи и доверлива услуга за нашите водечки технологии за LED дисплеи во индустријата.Воден од извонредноста да ги исполни вашите стандарди, PixelFLEX нуди единствени дизајни за вашата турнеја, настан или инсталација преку нашата наградувана линија на LED видео ѕидови и видео екрани.Работејќи директно со архитекти, дизајнери, инженери и консултанти, PixelFLEX работи како партнер за дизајн/распоредување за некои од најкреативните и најиновативните визуелни проекти.

Производите на PixelFLEX освоија бројни награди и се истакнаа во различни предизвикувачки средини за голем број различни клиенти.Знаењето стекнато од бараниот пазар за турнеи ни овозможи да дизајнираме сигурни, исплатливи решенија за уникатни, постојани инсталации за секоја потреба од LED дисплеј.Преку внимателно изработените дизајни, PixelFLEX остана на работ на иновациите, опслужувајќи многу индустрии и беше препознаен со повеќе награди.

44.New York LED дисплеј Добавувач: EC Pro Video

асд (44)

Адреса: 253 West 51st Street, Њујорк, Њујорк, Соединетите Американски Држави

Главни производи: Сценски LED видео ѕид, изнајмување LED дисплеј.

Веб-страница:www.ecprostore.com

Кажете: (212) 333-5570

Email: info@ecprovideo.com

EC Pro Video е водечки снабдувач на Pro Video, Broadcast, LED Video Wall, Cine опрема и нуди низа услуги, фокусирани на продажба, изнајмување, иновативна интеграција на системи и решенија за дизајн.

Ние овде во EC Pro Video веруваме дека наоѓањето на најдобрите аудио и визуелни решенија за вашите потреби не мора да биде толку тешко како што изгледа!Ние сме тим од специјално обучени инженери и пријателски персонал со познавања кои можат да ви помогнат да најдете решенија за вашите потреби за аудио или видео поставување.Ние го градиме нашиот бизнис кон технолошкиот напредок и барања, нудејќи конкурентни цени и одлична услуга повеќе од 25 години.

Ние претставуваме и сервисираме многу брендови во индустријата за емитување, AV и кино.Нашите проекти вклучуваат студиа за ТВ емитување, училишта, музеи, домови за богослужба, инсценции и настани, корпоративни, продавници за малопродажба и мода.

45.New York LED екран добавувач: EC Pro Video

асд (45)

Адреса: 1500 Бродвеј, кат 20, Њујорк, Њујорк 10036

Главни производи: Транспарентен LED екран, изнајмување LED дисплеј.

Веб-страница:www.snadisplays.com

Кажете: (866)848 9149

Email: info@snadisplays.com

SNA Displays нуди дигитални екрани со врвен квалитет дизајнирани да даваат динамични, живописни прикази.Компанијата обезбедува LED дисплеи прилагодени за малопродажба, казино, спорт, забава, уметност, музеи и разни други индустрии.

SNA Displays нуди инсталации на надворешни и внатрешни LED екрани, при што секој дисплеј е оптимизиран за далечина на гледање до 6 стапки.Сите монитори се plug-and-play и претходно конфигурирани за лесно поставување.SNA Displays има домашни инженери и квалификувани проект-менаџери за да обезбедат LED дисплеите да имаат висока прецизност, висока осветленост, одлично растојание меѓу пикселите и мала потрошувачка на енергија.

46.Tampa LED дисплеј Добавувач: Vu Volumes

асд (46)

Адреса: 2127 University Square Mall, Тампа ФЛ, Соединета држава.

Главни производи: LED видео ѕид, XR LED дисплеј

Веб-страница: vu.network

Кажи: (888) 575-1510

Email: info@vustudio.com

Во Vū, тие нудат повеќе од студија за изнајмување - ние исто така сме специјализирани за изградба на сопствени LED волумени и LED ѕидови со нашата патентирана технологија и пристап за инсталација.Сите наши волуменски инсталации се изработени со прецизност, брзина и експертиза од нашите инженери од светска класа.Проверете ги нашите решенија за јачина на звук со клуч на рака или креирајте прилагодена конфигурација за вашиот студиски простор.

47. Мисури LED дисплеј Добавувач: LED CRAFT INC

асд (47)

Адреса: 422 Industrial Drive St. Louis, MO.

Главни производи: LED билборд, LED знак, надворешен LED дисплеј

Веб-страница: www.ledcraftinc.com

Кажи: (844) 533-2723

Email: info@ledcraftinc.com

LED Craft нуди различни LED дисплеи, вклучувајќи црковни LED знаци, HD видео ѕидови, LED знаци за училишта и знаци за продавачи на автомобили, што ви овозможува да оставите траен впечаток на вашите клиенти.

Преку технолошкиот напредок, LED Craft може да произведе различни видови висококвалитетни LED дисплеи според вашите специфични барања.Придобивките од LED дисплеите на LED Craft вклучуваат супериорен јачина на пиксели, попусти на јачината на звукот и супериорна осветленост.LED Craft обезбедува првокласни решенија за LED дисплеј за добро познати брендови во различни индустрии.Со долгогодишно искуство, LED Craft нуди сеопфатни услуги вклучувајќи дизајн, производство, инсталација и поддршка на клиентите, сите под еден покрив.

48.Louisiana LED екран добавувач: BASS, Ltd.

асд (48)

Адреса: 5725 Hwy 90 East, Broussard, LA 70518

Главни производи: LED билборд, LED знак, надворешен LED дисплеј

Веб-страница: www.bassltd.com

Кажи: (337) 981-1189

Е-пошта: info@@bassltd.com

BASS, Ltd. е со седиште во Јужна Луизијана со над 100 локации и повеќе од 350 лица кои служат на Акадијана.Бизнисот постојано расте и развива нови локации.BASS, Ltd. во моментов има билборди лоцирани во највисоките сообраќајни шеми.Овие билтени варираат во големини од 10′ x 35′ до огромен билтен од 30′ x 40′.BASS, Ltd. е во локална сопственост и управувана од Стивен, Дејвид и Бо Сониер.Тие се гордеат со фактот што нивните клиенти се третираат како семејство.„Ние секогаш им даваме на нашите клиенти повеќе отколку што очекуваат.

Уметничкиот оддел на BASS, Ltd го води г-дин Ренди Комо.Ренди е експерт во својата област.Неговата стручност и знаење ја прикажуваат вашата порака на начин што е возбудлив, а сепак јасен и едноставен.Неговата способност ќе осигури дека вашиот дизајн на билбордот ќе биде прочитан од сите што возат пред нашите одлични локации.

49.Miami LED дисплеј Добавувач: ICOR LED

асд (49)

Адреса: Мајами, FL 33166

Главни производи: внатрешен и надворешен LED дисплеј

Веб-страница: www.icorled.com

Кажете: (305) 507-9993

Е-пошта: sales@@icorled.com

ICOR е реномиран производител на LED дисплеј кој обезбедува врвни, висококвалитетни LED решенија за различни индустрии.Сите LED дисплеи произведени од ICOR имаат положено ISO9001 и ISO14001 сертификати.

LED дисплеите на ICOR поминаа строги безбедносни инспекции, вклучувајќи FCC, EMC, cULus, итн. Компанијата обезбедува сопствени решенија за LED екрани за објекти за емитување, аеродроми, хотели, арени и стадиони.ICOR International има посветен тим за истражување и развој кој спроведува независно тестирање на производи за LED диоди.Понатаму, нејзината фабрика има домашни инженери кои обезбедуваат приспособени решенија за различни проекти по конкурентни цени и предности за заштеда на време.

50.Невада LED екран добавувач: AdScope Media

асд (50)

Адреса: 3776 Howard Hughes Parkway, #450, Las Vegas, Nevada 89169

Главни производи: Изнајмување LED екран

Веб-страница: www.adscopemedia.com

Кажи: (586) 337-6500

Email:  donal@adscopemedia.com

AdScope Media е водечки снабдувач на LED екрани за изнајмување или купување во Аризона, Калифорнија, Невада и ширум земјата. Од преносливи до постојани LED дисплеи, AdScope Media има приспособено решение за да ги задоволи вашите потреби.

AdScope Media е ДОО специјализирана за обезбедување насочени резултати од рекламирање за нашите клиенти.Основана во 2007 година, компанијата има изградено импресивно резиме на клиенти и настани.Како иновативна компанија, adScope Media носи најсовремени технологии применети во индустријата за настани во затворен и отворен простор.adScope Media се фокусира на приближување на повеќе извори на содржина до публиката за да го подобри секој тип на место и да донесе вистинска вредност за нашите клиенти.


Време на објавување: 29 април 2024 година