Adresa skladu v USA: 19907 E Walnut Dr S ste A, City of Industry, CA 91789
správy

Správy

Ako nahrať súbor RCG RCFGX na LED displej?

Linsn LEDSet je výkonný softvérový nástroj používaný na ovládanie a správu LED displejov.Jednou z kľúčových funkcií Linsn LEDSet je možnosť nahrať súbory RCG na LED displeje, čo používateľom umožňuje jednoducho prispôsobiť a zobraziť obsah na svojich LED obrazovkách.V tomto článku budeme diskutovať o tom, ako nahrať súbor RCG na LED displej pomocou Linsn LEDSet.

Ak chcete začať, musíte mať v počítači nainštalovaný softvér Linsn LEDSet.Po nainštalovaní softvéru pripojte LED displej k počítaču pomocou vhodných káblov a uistite sa, že je displej zapnutý.V tomto prípade použijeme ako referenčný video procesor X100.

1, Otvorte softvér Linsn LEDSet, uistite sa, že zobrazuje „Stav: Pripojené“, potom môžeme pokračovať v ďalších krokoch.

aaaobraz

2. kliknite na „Konfigurácia obrazovky“,

b-obr

3. Potom vstúpi do nastavenia hardvéru.Kliknite na „prijímač“.

c-obr

4. Na stránke prijímača kliknite na „načítať zo súboru“, vyberte správny súbor RCG, RCFGX, ktorý máte uložený vo vašom počítači.

d-obr

5. Po dokončení načítania súboru RCG z počítača kliknite na všetky skrinky a resetujte počiatočné súradnice karty.

e-obrázok

6. Posledným krokom je uloženie RCG súboru na prijímaciu kartu, alebo musíme RCG súbor po reštarte LED displeja znova načítať, to je veľmi dôležité.

f-pic

Je dôležité poznamenať, že proces nahrávania súboru RCG na LED displej pomocou Linsn LEDSet sa môže mierne líšiť v závislosti od konkrétneho modelu LED displeja, ktorý používate.Odporúčame vám prečítať si používateľskú príručku alebo dokumentáciu poskytnutú výrobcom, kde nájdete podrobné pokyny, ako nahrať súbory RCG na váš konkrétny LED displej.

Na záver, Linsn LEDSet poskytuje užívateľsky prívetivú a efektívnu metódu nahrávania súborov RCG na LED displeje, čo používateľom umožňuje jednoducho prispôsobiť a zobraziť obsah na svojich LED obrazovkách.Ak budete postupovať podľa krokov uvedených v tomto článku, môžete naplno využiť možnosti Linsn LEDSet a vytvoriť podmanivé vizuálne zobrazenia na obrazovke LED.


Čas odoslania: máj-09-2024